Mindful WALK

fotoMFWALK

Welkom bij Mindful WALK

De Mindful WALK cursus bestaat uit 5 lessen van 1,5 uur. De cursus is geschikt voor iedere wandelaar en is zo opgezet dat zowel de beginnende als gevorderde loper kan meedoen. Het mooie van de cursus is dat je mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het wandelen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het wandelen bent.

Kortom: je bent lekker buiten en het is een toegankelijke manier van kennismaken met mindfulness!

Voor verder verdieping in mindfulness verwijs ik graag naar de 8-weekse Mindfulnesstraining.

De kosten van de 5-weekse Mindful WALK cursus zijn € 95,-. Informeer ook eens naar de mogelijkheden om een Mindful WALK clinic te volgen van 1,5 uur, dit kost € 15,-.

"Ik heb de training als zinvol ervaren, bewuster geworden wat ademhaling met je doet en hoe, door neus of mond of even helemaal niet. Wij hebben allemaal gedachten, niet erg, ze zijn er altijd. Maar hoe gaan we hiermee om en wat doet het met je? Het is mij gelukt een stukje weg vrij te maken voor mezelf om beter te kunnen ontspannen, bewuster te zijn van je ademhaling en nog meer te genieten van de omgeving. Samen wandelen en hierover praten en opdrachten doen, heel fijn. Marjanne, bedankt voor je professionele ondersteuning."
Eveline
"Ik sluit me hierbij aan en vond het vooral prettig om even mijn gedachten los te maken van de dagelijkse dingen die je bezighouden."
Armin